Bekijk op deze pagina onze menukaart.
Carpaccio van runderhaas, tomatenvinaigrette | € 10,50 |
Cocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus | € 14,50 |
Salade van gerookte Noorse zalm | € 13,00 |
Salade van Parmaham met galia meloen | € 12,50 |
Salade van de chef | € 8,50 |
Warme voorgerechten | |
Escargots | € 11,50 |
Scampi's met knoflook | € 12,50 |
Champignons met rookspek op toast | € 9,00 |
Soepen | |
Dubbel geklaarde ossenstaartsoepmet Madeira | € 6,00 |
Tomatensoep met prei en room | € 4,75 |
Bisque van Hollandse garnalen | € 6,00 |
Extra stokbrood met kruidenboter | € 3,00 |
Vleesgerechten. | |
Chateaubriand, dubbele biefstuk van de runderhaas | € 56,50 |
met gebakken champ/spekjes en pepersaus (2 personen) | |
Tournedos met gebakken champignons/spekjes | € 24,00 |
Varkenshaas met champignonroomsaus |
€ 18,50 |
Gegrilde speenvarkenkoteletjes | € 18,50 |
Hollandse biefstuk met gebakken champignons en spekjes | € 18,50 |
Visgerechten. | |
Gebakken zeetong (indien voorradig) | € 35,00 |
Vispannetje met garnalensaus | € 18,50 |
Scampi’s met knoflook | € 22,50 |
Gebakken zalm met bieslooksaus | € 18,50 |
Extra's: mayonaise, curry, ketchup, mosterd | € 0,50 |
|
|
Nagerechten. | |
Dame Blanche | € 5,75 |
Créme Brulée met Grand-Marnier | € 5,25 |
Vanille ijs met slagroom | € 4,75 |
Cassata ijs, gesneden ijs met slagroom | € 4,50 |
Sorbetijs met vruchten, slagroom | € 6,50 |
Vanille ijs met warme kersen | € 6,50 |
Kinderijsje, slagroom | € 3,50 |
Koffie’s. | |
Koffie met chocolaatjes | € 3,50 |
Kannetje koffie met chocolaatjes, 2 personen | € 7,00 |
Irish Coffee, koffie met whisky en slagroom | € 7,95 |
French Coffee, koffie met Grand Marnier en slagroom | € 9,95 |
Rudesheimer Kaffee, koffie met Asbach Uralt en slagroom | € 7,50 |